Verisoara mea Rachel


Autor carte: 
Daphne du Maurier
Editura: 
Orizonturi
Anul: 
2013
Traducator: 
Alexandra Popescu
Verisoara mea Rachel de Daphne du Maurier -Carti bune de citit

   " Îmi indică, pătruns de veneraţie aproape, un scaun cu spătar înalt, lângă masă. L-am privit ca în vis. Nimic din ce vedeam nu părea să ţină de realitate. Nu mi-l puteam imagina pe Ambrose în această casă sau în odaia aceasta. Nu era posibil ca el să fi păşit pe aici, cu mersul său familiar, fluierând, vorbind, lăsându-şi bastonul rezemat de scaun, lângă masa aceasta."
    În binecunoscutul său stil, Daphne du Maurier, creează în "Verişoara mea Rachel" aceeaşi atmosferă tensionată şi prevestitoare de rău ca şi în alte scrieri ale sale, ţinând cititorul în alertă şi nelăsând nicicum impresia că adevărul este mai evident decât pare. Ambrose Ashley moare în urma unei febre suspecte la scurt timp după casătoria cu misterioasa văduvă Rachel. Philip Ashley se vede nevoit să investigheze suspiciunea că soţia lui Ambrose ar fi avut vreun amestec în această moarte prematură. Venirea lui Rachel la domeniul pe care îl moşteneşte Philip, îi va înfrânge acestuia determinarea şi-i va cădea în mreje exact ca şi vărul său, în ciuda evidentului pericol ce o înconjoara pe Rachel ca un văl dens. Acest joc al incertitudinii, pe care autoarea îl susţine din primele pagini până la final, va face deliciul suprem al lecturii, iar personajele de excepţie vor întregi tabloul unei scrieri de top.
    O poveste despre dragoste şi pericol, o tulburătoare mărturie a încurcatelor căi ale inimii, "Verişoara mea Rachel" îţi va atinge mintea şi sufletul şi, cu siguranţă, o vei număra printre titlurile preferate.

 

S-ar putea să vă placă şi ...

<<
 • Puterea dragostei de Josephine Cox -Carti bune de citit
 • Orasul de Cenusa (seria Instrumente Mortale 2) de Cassandra Clare -Carti bune de citit
 • Marianela de Benito Perez Galdos -Carti bune de citit
 • Codul lui Da Vinci de Dan Brown -Carti bune de citit
 • Locuri întunecate de Gillian Flynn -Carti bune de citit
 • Fata tacuta de Peter Hoeg -Carti bune de citit
 • Prin labirintul ratiunii de Nora Roberts -Carti bune de citit
 • Roşu - Imposibila Salvare (seria Trilogia Cercului 2) de Ted Dekker -Carti bune de citit
>>

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.