Despre "cartidecitit.ro"


     "Cărţi de citit (.ro)" işi propune prin recenzii originale să vă călăuzească paşii în lumea cărţilor, fără să vă răpească prea mult din timpul dedicat cititului.

     Cărţile alese sunt numai o parte din multiplele apariţii editoriale. Sunt alese în nume personal, fără nici o presiune din exterior. Recenziile prezentate sunt păreri proprii şi, cel mai important lucru, nu sunt copiate de pe coperţile cărţilor sau de pe paginile de internet ale editurilor.

     Nevoia unui astfel de blog a apărut din încercarea de a afla "oare ce să mai citesc?", "oare ce cărţi sunt scrise bine?". Nu întotdeauna poţi afla direct de la librar sau de la editor ce anume ţi-ar pica bine să lecturezi.

     Categoric această selecţie nu va fi pe gustul tuturor, dar, în timp, mă voi strădui ca "oferta" să fie un pic mai bogată şi mai cuprinzătoare. Promisiunea pe care o pot face din start şi pe care o voi respecta cu sfinţenie este că aceste recenzii vor fi întotdeauna sincere. Dacă ceva îmi va plăcea, voi spune, dacă ceva îmi va displăcea, de asemenea voi spune.

     Şi, bineînţeles, nu în ultimul rând, voi aprecia întotdeauna părerile voastre şi voi aştepta comentarii pe orice temă legată de ... "cărţile de citit".

 

___________________________

P.S. Aici vei gasi o colectie de carti de succes, carti aparute in ultimii ani.