Fete rele vol.1,2


Autor carte: 
Rebecca Chance
Editura: 
Litera
Anul: 
2013
Traducator: 
Alina Rogojan
Fete rele vol.1,2 de Rebecca Chance -Carti bune de citit

    "În cariera ei de model, Amber călătorise în întreaga lume. Pozase în mătase fâlfâitoare pe Marele Zid Chinezesc, ieşise într-un costum de baie minuscul din Marea Caraibilor pe nisipurile roz ale insulei Eleuthera din Bahamas şi participase la o sesiune fotografică în Veneţia în care fusese nevoită să stea întinsă într-o gondolă îmbrăcată doar în lenjerie... (...)
   Dar îşi amintea prea puţin din călătoriile ei. În tot acest timp fusese sub efectul unei combinaţii de pastile, într-o ceaţă plăcută, aproape ca o transă, indusă de medicamente, ce îi oferise un strat de protecţie psihologică..."
   Amber, Skye, Petal sunt cele trei protagoniste ale căror destine se vor desfăşura în faţa ochilor noştri. Atât de diferite şi totuşi cu atâtea lucruri în comun, cele trei se vor întâlni la centru de reabilitare Cascabel, unde împreună cu alte "nave în derivă" încearcă să-şi pună ordine în viaţă.
   Nu poţi să nu empatizezi cu personajele create de autoare. Sub aparenta strălucire a vieţii de model, Amber ascunde dependenţa de medicamente şi incapacitatea de a trăi în lumea reală. Petal, exemplul  perfect de "săracul copil bogat", îşi iroseşte viaţa pozând în revistele de scandal şi profitând de celebritatea tatălui ei. Skye, dansatoarea exotică, încearcă din răsputeri să devină altceva, să se reinventeze şi să se salveze astfel din mizera ei existenţă. La personajele feminine puternice se vor adăuga şi câteva caractere masculine bine definite, ce vor întregi povestea şi-i vor accentua complexitatea.
   "Fete rele" este o poveste despre a doua şansă, pe care poate o capeţi, poate nu, despre puterea de a-ţi trăi viaţa aşa cum îţi doreşti, despre cum să ieşi de sub influenţe nefaste şi despre cum dragostea poate apărea ca un colac de salvare atunci când te aştepţi mai puţin.

 

S-ar putea să vă placă şi ...

<<
 • Ora zero de Joseph Finder -Carti bune de citit
 • Tristeti de sucub (seria Georgina Kincaid 1) de Richelle Mead -Carti bune de citit
 • Comori tainuite de Nora Roberts -Carti bune de citit
 • Aurul spartanilor de Clive Cussler  -Carti bune de citit
 • Vizita neasteptata de J.D.Robb (Nora Roberts) -Carti bune de citit
 • Abhorsen (Vechiul Regat 3) de Garth Nix -Carti bune de citit
 • Revelatia de Mary Higgins Clark -Carti bune de citit
 • Jocurile Foamei (seria Jocurile Foamei vol. 1) de Suzanne Collins -Carti bune de citit
>>

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Litera.ro