Răfuiala (Fortele Raului Absolut 3)


Autor carte: 
Kelley Armstrong
Editura: 
Leda
Anul: 
2010
Traducator: 
Cristina Jinga
Răfuiala (Fortele Raului Absolut 3) de Kelley Armstrong -Carti bune de citit

Deja titlul volumului ne dezvăluie că se va "lăsa cu bătaie" în cea de-a treia şi ultima parte a "Fortelor Răului Absolut". Aşa cum volumul 2 a fost mai bun ca primul, volumul 3 reuşeşte să le surclaseze pe cele precedente, tocmai pentru că acţiunea se concentrează şi se ordonează parcă, iar discursul narativ te călăuzeşte firesc către final. Alianţele care se creează în volumele precedente se sudează şi mai tare, apare în continuare şi jocul trădării şi al dezamăgirii, iar forţele dezlănţuite şi efectele speciale vor contribui la succesul acestei cărţi. Pentru amatori, Chloe va continua să aibe mici "accidente" de întoarcere a unor suflete în carcasele lor putrezite, dar reuşeşte să-şi controleze mai bine puterile. Tangoul gen "te plac / nu te plac" între ea şi Derek va continua şi aici, însă va trebui să descoperiţi singuri cum se încheie dansul. Am rămas cumva cu impresia că este posibilă o continuare a aventurilor, pentru că mai nou cred că toţi încearcă "terenul", pentru a vedea dacă mai pot arunca încă o dată subiectul pe piaţă. Sunt câteva puncte interesante în acţiune care, nefiind încheiate, pot doar să bănuiesc că ar putea da ocazia unui nou volum. Chiar şi dacă acesta ar fi într-adevăr finalul şi autoarea s-ar hotărî să se oprească aici, ne putem declara satisfăcuţi şi putem privi incursiunea aceasta în lectura celor trei volume drept o călătorie fascinantă şi mulţumitoare.

Din aceeaşi serie:

Invocarea (seria Fortele raului absolut 1) de Kelley Armstrong -Carti bune de citit
Revelaţia (seria Fortele raului absolut 2) de Kelley Armstrong -Carti bune de citit
S-ar putea să vă placă şi ...

<<
 • Puterea (seria Cercul Secret 3) de L. J. Smith -Carti bune de citit
 • Comori tainuite de Nora Roberts -Carti bune de citit
 • Crescendo de Becca Fitzpatrick -Carti bune de citit
 • Gorki Park de Martin Cruz Smith -Carti bune de citit
 • Duminica neagra de Thomas Harris -Carti bune de citit
 • Vieti la limita vol.1,2 de Nora Roberts -Carti bune de citit
 • Furie oarba de Karin Slaughter -Carti bune de citit
 • Graalul Măsluit de D.L. Wilson - Recenzii carti bune
>>

Comments

Replied

E genial...autoarea e geniala

E genial...autoarea e geniala ..deci ador seria asta si sper sa continue...sa dezvolte relatia dintre derek si chloe...te rogg
Replied

Mi-a placut finalul . Nu m-as

Mi-a placut finalul . Nu m-as fii asteptat niciodata la o relatie intre Derek si Chloe . Dar parca nu s-a terminat .. Parca ar mai trebui sa fie inca o parte. Pentru a vedea cum decurge realtia lor .

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.