Drumul spre Omaha


Autor carte: 
Robert Ludlum
Editura: 
Orizonturi
Anul: 
2001
Traducator: 
Viorel Ciocan
Drumul spre Omaha de Robert Ludlum -Carti bune de citit

 "Dacă există un şef de trib numit Vârful Norilor, nu e de găsit nicăieri. Oamenii mei nu pot afirma că nu există. De câte ori au menţionat numele ăsta în faţa celor care au mai rămas din tribul Wopotami, au fost întâmpinaţi cu tăcere, amestecată cu şoapte de neînţeles în limba wopotami.(...) Sincer vorbind (...) cred că şeful Vârful Norilor e un amalgam simbolic al unor interese speciale definite cu grijă, fără îndoială bine intenţionate, şi legate de nefericitul tratament aplicat indienilor americani de către guvernul nostru."
    Sam Devereaux, tânărul avocat pe care-l cunoaştem din "Drumul spre Gandolfo", încă se străduie să depăşească amintirea aventurilor catastrofale în care a fost târât fără voie de către generalul în rezervă MacKenzie Hawkins. Chiar când credea că ţicnitul general îi va da pace, acesta concepe o strategie şi mai diabolică de a tulbura apele administraţiei americane: revendicarea, pe baza unor tratate vechi de 150 de ani, a unui teritoriu aparţinând tribului de indieni Wopotami. Din păcate acest teritoriu nu este altul decât cel pe care se află Comandamentul Strategic al Aviaţiei americane.
   Astfel va începe o aventură absurdă, incredibilă şi nebunească, ce va aduna laolaltă personaje "pitoreşti" de toate naţiile. Marele "scenarist" MacKenzie va jongla cu valul de personaje, prezentând în faţa cititorului o "piesă" complexă, ce împinge acţiunea spre limite incontrolabile. Un umor absurd şi scene incredibile vor intregi această cavalcadă, cititorul fiind surprins şi fascinat de noua dovadă de virtuozitate a lui Robert Ludlum.

 

S-ar putea să vă placă şi ...

<<
 • Fara limite de J.D.Robb (Nora Roberts) -Carti bune de citit
 • Marnie de Winston Graham -Carti bune de citit
 • Jocul Umbrelor ( seria Femeia Pirat 2 ) de Mireille Calmel de  -Carti bune de citit
 • Implinirea (vol.3 seria Crossfire) de Sylvia Day -Carti bune de citit
 • Crescendo de Becca Fitzpatrick -Carti bune de citit
 • Alchimistul - seria Secretul nemuritorului Nicholas Flamel de Michael Scott -Carti bune de citit
 • Bella Mafia de Lynda LaPlante -Carti bune de citit
 • Procesul de Steve Martini -Carti bune de citit
>>

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.