Fascinatia (vol.4 seria Crossfire)


Autor carte: 
Sylvia Day
Editura: 
Litera
Anul: 
2015
Traducator: 
Florenta Simion
Fascinatia (vol.4 seria Crossfire) de Sylvia Day -Carti bune de citit

    " Eram un ticălos egoist. Dacă aş fi fost un om mai bun, m-aş fi ţinut cât mai departe de Eva Cross încă din clipa când am întâlnit-o.
    În schimb, eu o luasem de soţie. Şi mai şi răspândisem ştirea despre căsătoria noastră în toate mijloacele de comunicare existente, în loc să păstrez totul secret, cunoscut doar de o mână de oameni. Ba mai rău încă, din moment ce nu voiam cu nici un chip s-o pierd, trebuia să găsesc o cale să mă revanşez pentru că eram într-atât de distrus, încât nici măcar nu puteam să dorm în aceeaşi cameră cu ea."
    Dacă credeai că autoarea nu mai avea cu ce să te surprindă la acest al patrulea volum, cartea de faţă te va contrazice cu siguranţă. Redarea poveştii se va face acum din două perspective în paralel, cititorul fiind poftit să pătrundă şi în mintea frământată şi întunecată a lui Gideon Cross, parcurgând întreaga situaţie cu ajutorul trăirilor acestuia. Deja familiarizaţi cu modul Evei de a simţi şi de a transmite emoţii, Gideon ni se va părea relativ rigid, criptic chiar şi în propriile trăiri, lucru pe care ni-l explicăm prin efortul autoarei de a "citi" mintea unui bărbat. Reuşita ei pare pe alocuri forţată, dar asta nu diluează cu nimic farmecul subiectului.
    Povestea celor doi, dusă la un alt nivel prin căsătoria secretă, continuă să captiveze cititorul, iar galeria personajelor ce gravitează în jurul Evei şi a lui Gideon sporeşte savoarea întregului. Ca şi până acum şi în acest volum sunt rezolvate tensiuni, dar numai ca să se creeze altele, sporind astfel curiozitatea (frustrarea) cititorului pentru ceea ce va urma.

 

S-ar putea să vă placă şi ...

<<
 • Violeta din safe de Rodica Ojog Brasoveanu -Carti bune de citit
 • Scrisori pentru fiicele mele de Elizabeth Noble -Carti bune de citit
 • Christine Falls. Dosarul unei morti suspecte de Benjamin Black -Carti bune de citit
 • Luna Albastra (seria Nemuritorii 2) de Alyson Noel -Carti bune de citit
 • Sabia Magică de Marcus Sedgwick  - Recenzii carti bune
 • Reflex ( seria Jumper 2 ) de Steven Gould -Carti bune de citit
 • Dragostea Florii-de-Bujor de Lisa See - Recenzii carti bune
 • Tabloul Pierdut de Jonathan Harr - recenzie
>>

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Litera.ro