Reiki. Manual de initiere


Autor carte: 
Walter Lubeck
Editura: 
Mix
Anul: 
2013
Traducator: 
Cristian Hanu
Reiki. Manual de initiere de Walter Lubeck -Carti bune de citit

    "Reiki nu este o energie pozitivă, aşa cum nu este nici negativă. El reprezintă pur şi simplu energia supremă a vieţii la care are acces fiinţa umană. Această vibraţie are o calitate divină, motiv pentru care nu exclude nimic şi pe nimeni. Ea ne permite să intrăm în contact cu toate impulsurile vieţii, conferindu-ne fiecăruia dintre noi "unicitate"(...) Reiki poate fi de un real folos oricărei alte metode de vindecare sau de creştere interioară. El acţionează ca o baterie şi accelerează procesul descoperirii de sine. Pe de altă parte, la fel ca toate celelalte tehnici de acest fel, nu poate înlocui niciodată viaţa însăşi. Amplifică vitalitatea şi înţelegerea vieţii, dar nu înlocuieşte experienţa directă şi contactul cu cei din jur."
    Faptul că omul este o sursă nebănuită de energie vitală nu ne mai miră, mai ales dacă suntem oarecum familiarizaţi cu scrierile ce dezbat acest subiect. Însă prin "Reiki. Manual de iniţiere" vei privi omul drept un canal de trecere a Energiei Vitale Universale, lucru ce poate fi folosit cu succes. Reiki, îţi oferă, pe lângă alte abordări holistice, o modalitate de armonizare şi de vindecare naturală folosind această energie, pietrele semipreţioase, uleiurile volatile, dar şi înţelegerea întregului mecanism al circulaţiei enegetice în corpul uman. Concepută exact ca un manual, această carte îţi va dezvălui tot ceea ce îţi doreai să afli despre acest fenomen şi te ajută şi în primii paşi spre a te putea folosi de beneficiile Reiki.
    O carte elegant structurată, ilustrată, pentru a putea vizualiza cu acurateţe poziţiile necesare desfăşurării şedinţelor de terapie, "Reiki. Manual de iniţiere" îţi va deschide mintea spre această ramură fascinantă a metodelor terapeutice alternative.

 

S-ar putea să vă placă şi ...

<<
 • Poeme persane de Baba Taher, Saadi, Omar Khayyam,Rumi, Sabestari, Hafez -Carti bune de citit
 • Eroul cu o mie de chipuri de Joseph Campbell -Carti bune de citit
 • Codul lui Michelangelo. Mesajele secrete ale Capelei Sixtine de Benjamin Blech si Roy Doliner -Carti bune de citit
 • Atingerea Cuantica. Puterea de a vindeca de Richard Gordon -Carti bune de citit
 • Introducere in Tantra de Lama Yeshe -Carti bune de citit
 • Cele cinci nivele ale atasamentului de Miguel Ruiz Jr. -Carti bune de citit
 • In cautarea perfectiunii de O.P.Ghai -Carti bune de citit
 • Secretul Florii de Aur. Cartea constiintei si vietii de ..... -Carti bune de citit
>>

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.