Mana stanga a lui Dumnezeu


Autor carte: 
Paul Hoffman
Editura: 
Rao
Anul: 
2010
Traducator: 
Laura Frunza
Mana stanga a lui Dumnezeu de Paul Hoffman -Carti bune de citit

     Când am văzut prima dată reclama la această carte, deja ardeam de nerăbdare s-o citesc, mai ales că editura la care apăruse îmi garanta că este printre cele mai de succes scrieri. Am început lectura gândindu-mă că aş fi preferat acţiunea într-o epocă şi o lume familiare mie. Şi totuşi descrierile, acţiunea, ierarhia şi împărţirea acestei lumi sunt atât de bine gândite încât pur şi simplu ajungi să faci tu însuţi parte din ea. Savurezi alături de Cale, personajul central al cărţii, fiorul libertăţii şi al mâncării bune, dar în acelaşi timp parcă simţi şi loviturile primite. O poveste despre prietenie în mijlocul infernului, dar şi despre dragoste. Cu băieţi/bărbaţi puternici, plini de muşchi, cu lupte mustind de testosteron, scrisă într-un ton dur, masculin, este o carte reuşită, aproape un film pe hârtie. Singurul ei neajuns este că te lasă în "coadă de peşte" şi este foarte frustrant să nu ştii anume când "va urma". Strategii de marketing, ce să-i faci...
    Cu Cale ajungem să ne identificăm mai ales prin faptul că de multe ori simţim cu toţii "animalul" din noi, dar în acelaşi timp, regulile societăţii în care trăim ne învaţă să-l reprimăm. Ce s-ar întâmpla dacă societatea în care trăim s-ar strădui tocmai să scoată ce-i mai rău din noi? Acesta a fost gândul cu care am rămas în minte după ce am terminat cartea.

S-ar putea să vă placă şi ...

<<
 • Intalnire in Alaska de Barbara Delinsky -Carti bune de citit
 • Dragonul rosu de Thomas Harris -Carti bune de citit
 • O lectie de viata de Barbara Delinsky -Carti bune de citit
 • Simbolul pierdut de Dan Brown -Carti bune de citit
 • Soldat si Dragon (seria Odiseea Dragonului 2) de Timothy Zahn -Carti bune de citit
 • Fata tacuta de Peter Hoeg -Carti bune de citit
 • Ingerul Noptii de Becca Fitzpatrick -Carti bune de citit
 • Sepulcrul de Kate Mosse -Carti bune de citit
>>

Comments

Replied

O carte extraordinara

... pe care nu o poti lasa din mana pana nu o termini. Abia astept continuarea.

Replied

Este una dintre cele mai bune

Este una dintre cele mai bune carti pe care le-am citit.Este cu un subiect unic, nemaiantalnit, o carte extraordinara. Daca o sa o cititi, cu siguranta nu veti fi dezamagiti si va veti gandi mult timp la personajul principal.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.