Studiul China


Autor carte: 
Colin T. Campbell
Editura: 
Adevar Divin
Anul: 
2011
Traducator: 
Cristian Hanu
Studiul China de Colin T. Campbell -Carti bune de citit

   "Unicul meu interes actual este să explic în modul cel mai clar cu putinţă fundamentul ştiinţific care stă la baza noii mele viziuni. Oamenii nu îşi vor schimba obiceiurile alimentare şi nu îşi vor menţine noile obiceiuri decât atunci când vor accepta dovezile ştiinţifice şi vor experimenta beneficiile acestora. În mod normal, ei decid ce să mănânce din multe motive, considerentele legate de sănătate nefiind decât unul dintre ele."
    "Acesta este mesajul cărţii de faţă: că hrana pe care o consumăm ne poate schimba viaţa. Mi-am dedicat întreaga carieră cercetării şi predării unui subiect fascinant - dezlegarea misterului care face ca unii oameni să se bucure de o sănătate perfectă iar alţii nu. La ora actuală sunt absolut convins că principalul factor care influenţează acest rezultat este alimentaţia."
    O carte ce nu ar trebui să lipsească din "fişa de lectură" obligatorie a omului modern, "Studiul China" este o amplă şi documentată scriere despre impactul nutriţiei asupra vieţii noastre. Ideile, controversate la prima vedere, care au darul de a demola absolut tot ce credeam până acum despre modul "corect" de a ne alimenta, vor fi "îmbrăcate" în studii amănunţite, în analize elaborate şi teorii ce se întind pe decenii, şi ale căror rezultate vin în sprijinul celor expuse cu atâta vehemenţă de Colin T. Campbell. Şi, în definitv, cum am putea combate acest argument solid al proastei nutriţii, când societatea umană se degradează pe zi ce trece tot mai mult şi bolile, care apăreau altădată rar şi la o medie de vârstă înaintată, le întâlnim astăzi din ce în ce mai devreme?
    Departe de a cădea în păcatul erudiţiei, "Studiul China" este foarte uşor de parcurs şi de înţeles, întreaga dezbatere şi analiza tuturor aspectelor dorite făcându-se într-un limbaj accesibil oricui.

 

S-ar putea să vă placă şi ...

<<
 • Frida Kahlo de Christina Burrus -Carti bune de citit
 • Mananca, Roaga-te, Iubeste de Elizabeth Glibert -Carti bune de citit
 • Un secret mai profund de Annemarie Postma -Carti bune de citit
 • Infometeaza egoul, hraneste sufletul de Connie Miller -Carti bune de citit
 • Cand pantofii ti se potrivesc de Osho -Carti bune de citit
 • Cartea tibetana a vietii si a mortii de Sogyal Rinpoche -Carti bune de citit
 • Feng Shui. Sfaturi pentru o viata mai buna de David Daniel Kennedy -Carti bune de citit
 • Ars Alchimica de Theophrastus Ph. Paracelsus -Carti bune de citit
>>

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.