Cincizeci de umbre descatusate (Vol.3 Trilogia Cincizeci de umbre ale lui Grey)


Autor carte: 
E.L.James
Editura: 
Trei
Anul: 
2012
Traducator: 
Laurentiu Dulman
Cincizeci de umbre descatusate (Vol.3 Trilogia Cincizeci de umbre ale lui Grey) de E.L.James -Carti bune de citit

    "Mă uit prin găurile umbrelei din iarbă de mare la cel mai albastru cer - un albastru de vară, un albastru mediteranean - şi scot un oftat de mulţumire. Soţul meu - soţul meu frumos şi sexy, cu bustul gol şi pantaloni scurţi făcuţi dintr-o pereche de blugi - citeşte o carte care prezice prăbuşirea sistemului bancar occidental. Din câte îmi pot da seama, se citeşte pe nerăsuflate. Nu l-am văzut niciodată stând atât de liniştit. Seamănă mai mult cu un student decât cu un CEO al uneia dintre cele mai mari companii private din Statele Unite."
    Iată spumosul final al controversatei trilogii "Fifty Shades". Dacă în volumul întâi cuplul Anastasia Steel - Christian Gray părea cum nu se poate mai nepotrivit şi cititorul nu întrezărea nici o şansă reală de evoluţie pozitivă a relaţiei, în această ultimă parte, cei doi protagonişti sunt căsătoriţi. Treptat se dezvăluie din ce în ce mai mult din trecutul întunecat al frământatului Domn Gray, iar Anastasia îşi păstrează aceeaşi "pendulare" între supunere şi revoltă, ceea ce, trebuie să recunoaştem, dă întreg şarmul personajului.
    Alte conflicte, atât interne cât şi externe, magistral dezvoltate de autoare, îţi vor capta interesul, iar toate firele ce te-au adus până în acest punct al lecturii vor fi soluţionate satisfăcător.
    Trilogia "Fifty Shades" nu este pentru cei ce mustesc de pudoare. Este incontestabil erotică, cu destul de multe descrieri incomode, dar i-am acordat din timpul meu şi nu m-a dezamăgit. În definitiv, cu cât este controversa mai mare, cu atât vânzările cresc exponenţial. Te atrage prin curiozitatea "fructului interzis" şi te va convinge să parcurgi pagină după pagină, aproape fără să-ţi dai seama. Şi exact asta o face o carte de succes!

 

S-ar putea să vă placă şi ...

<<
 • Elixirul Vietii (seria Ucenicia lui viktor Frankenstein) de Kenneth Oppel -Carti bune de citit
 • Virusul lui Iuda de James Rollins -Carti bune de citit
 • Damnare de Lauren Kate -Carti bune de citit
 • Evermore (seria Nemuritorii 1) de Alyson Noel -Carti bune de citit
 • Revelatia de Mary Higgins Clark -Carti bune de citit
 • Unde ai fost de K.Schippers -Carti bune de citit
 • Tronul de Jad (seria Temeraire 2) de Naomi Novik -Carti bune de citit
 • Culoarea sentimentelor de Kathryn Stockett  -Carti bune de citit
>>

Comments

Replied

Mie mi sa parut o carte

Mie mi sa parut o carte slaba. E adevart abordeaza un subiect mai tabu dar daca nu ar avea compomenta erotica nu cred ca ar fi ajuns in topuri.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.