Fara scapare


Autor carte: 
Mary Higgins Clark
Editura: 
Orizonturi
Anul: 
2004
Traducator: 
Daniela ioan
Fara scapare de Mary Higgins Clark -Carti bune de citit

 "Stăteam acolo, fără să scot un sunet, privindu-l pe tata, pe care îl adoram, suspinând şi ţinând lipită de piept fotografia surorii mele moarte, în vreme ce în cameră răsunau pierdut sunetele cutiei muzicale.
    Privesc în urmă şi mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă mi-ar fi recut prin minte să alerg în braţele lui şi să las durerea lui să se contopească cu suferinţa mea.(...) De-a lungul anilor am ajuns să înţeleg că, dacă durerea nu este împărtăşită, se dă repede vina pe cei din jur, fiind până la urmă asumată de acela care nu poate să învinuiască pe altcineva."
    Atunci când moartea violentă a Andreei, sora mai mare a lui Ellie Cavanaugh, zguduie liniştita comunitate, întreaga viaţă a micuţei Ellie de 7 ani va fi iremediabil schimbată. Astfel că adulta Ellie, reporter de investigaţii, se vede nevoită, peste 22 de ani, să retrăiască tragedia, numai pentru a-l vedea pe criminal pentru totdeauna închis. Ignorând imensele pericole la care se expune, investigaţia ei va dezvălui adevăruri ascunse cu grijă, iar cititorul va fi prins în acest carusel al aventurii, unde răsturnările de situaţie sunt vedete, iar tensiunea este magistral redată de către autoare.
    O carte bună, cu o intrigă concentrată, cu personaje puternice şi convingătoare, "Fără scăpare" trebuie să facă patre din lista lecturilor tale. O vei citi pe nerăsuflate, păstrând doar regretul că această călătorie excelentă în lumea captivantă creată de autoare se încheie.

 

S-ar putea să vă placă şi ...

<<
 • Minciuni sub clar de luna de Amanda Quick -Carti bune de citit
 • Puterea (seria Cercul Secret 3) de L. J. Smith -Carti bune de citit
 • Invidie (seria Lux 3) de Anna Godbersen -Carti bune de citit
 • Tacerea de Michael Baden si Linda Kenney -Carti bune de citit
 • Elixirul Vietii (seria Ucenicia lui viktor Frankenstein) de Kenneth Oppel -Carti bune de citit
 • Vremea Ingerului (seria Cantecele Serafimului 1) de Anne Rice -Carti bune de citit
 • Lovitura de teatru de Amanda Quick -Carti bune de citit
 • Alegerea celor trei (seria Turnul Intunecat 2) de Stephen King -Carti bune de citit
>>

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.