Atitudinea este totul


Autor carte: 
Jeff Keller
Editura: 
Curtea Veche
Anul: 
2012
Atitudinea este totul de Jeff Keller -Carti bune de citit

    "Succesul tău în viaţă începe şi se termină cu atitudinea pe care o ai.
    Numai atunci când îţi vei curăţa fereastra atitudinii celelalte principii ale succesului îţi vor putea lumina viaţa. Atunci când fereastra ta este murdară, doar o parte infimă a luminii pe care o emană aceste principii va putea pătrunde prin ea, iar succesul tău va fi limitat sau chiar blocat.
    Dar atunci când vei învăţa să îţi menţii fereastra atitudinii curată, lumina îţi va inunda viaţa, iar tu vei putea folosi aceste principii ce-ţi conferă forţă pentru a câştiga mai mulţi bani, pentru a avea relaţii aducătoare de satisfacţii, pentru a-ţi atinge întregul potenţial şi pentru a-ţi dezvolta clarviziunea spirituală.
    Atunci când combini atitudinea pozitivă cu celelalte principii ale succesului, devii de neoprit!"
    Probabil că mulţi dintre noi se întreabă ce este cu valul acesta de cărţi motivaţionale ce ne promit formula perfectă a bunăstării personale. De ce aş alege una sau alta? Ce îmi garantează rezultate?
    "Atitudinea este totul" nu va aduce radicale schimbări la ceea ce probabil fiecare dintre noi am citit la un moment dat din sfera aceasta. Şi totuşi odată începută, nu te vei mai putea abţine să nu duci lectura la final. De ce? Poate pentru că este simplă, cinstită şi reia în mod clar şi concis ce ţi-a rămas compilat din mai multe lecturi motivaţionale anterioare, sau poate pentru că explică necesitatea abundenţei acestui gen de cărţi, şi asta pentru că odată pusă cartea jos... dispare şi automotivarea.
    Cu vorbe frumoase, cu un suflu extrem de pozitiv, cartea de faţă te atrage, te convinge s-o parcurgi şi parcă-ţi dă şi senzaţia de "pot s-o fac!" În opinia mea acestea sunt suficiente argumente în favoarea volumului de faţă. Să "umblăm" la atitudinea noastră şi poate vom vedea apărând şi schimbările pe care ni le dorim.

 

S-ar putea să vă placă şi ...

<<
 • Arta de a iubi de Miguel Ruiz -Carti bune de citit
 • Eroul cu o mie de chipuri de Joseph Campbell -Carti bune de citit
 • Un secret mai profund de Annemarie Postma -Carti bune de citit
 • Liber sa inveti de Peter Gray -Carti bune de citit
 • Numerele si puterea lor oculta de Wynn W. Westcott -Carti bune de citit
 • Cartea despre acel tabu care te împiedică să afli cine eşti de Alan Watts -Carti bune de citit
 • Cele 15 Legi Supreme ale dezvoltarii personale de John C. Maxwell -Carti bune de citit
 • Atingerea Cuantica. Puterea de a vindeca de Richard Gordon -Carti bune de citit
>>

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.