Atingerea cuantica. Transformarea esentei


Autor carte: 
Alain si Jody Herriott
Editura: 
Adevar Divin
Anul: 
2010
Traducator: 
Cristian Hanu
Atingerea cuantica. Transformarea esentei de Alain si Jody Herriott -Carti bune de citit

    " Fluxul corporal poate fi comparat cu un râu în mişcare, care curge uşor şi fără nici un efort. Acest flux este conectat la un flux mai mare, la fel cum totalitatea râurilor şi lacurilor alimentează marile oceane ale planetei. Acest flux mai mare pare să fie exterior corpului, dar în realitate curge în permanenţă prin noi alimentând fluxul nostru interior.(...) Noi suntem expresii individuale ale acestei Energii Universale; maniera în care curge aceasta prin noi este cea care ne conferă individualitatea pe toate nivelele. Universul este asemeni unui râu care curge liber, într-o stare de totală acceptare. El nu cere nimănui nimic, dar le stă la dispoziţie tuturor fiinţelor. Dacă vei începe să aplici respiraţia Esenţei, vei deveni din ce în ce mai conştient de calitatea acestui flux în interiorul tău şi vei avea acces la fluxurile exterioare de energie care sunt benefice pentru conştiinţa şi pentru corpul tău."
     Păstrând o minte deschisă şi cercetătoare, omul a reuşit să împingă mereu limitele cunoaşterii, astfel încât de-a lungul timpului lucrurile considerate certe şi-au pierdut pe rând contururile definite, schimbându-se treptat în alte adevăruri. Acum, ştiind că facem parte din ceva mai presus de percepţia noastră limitată, încercăm să împingem şi aceste limite, pentru a descoperi miraculosul accesibil fiecăruia dintre noi.
    Pentru cei fascinaţi de revoluţia în vindecare alternativă adusă de atingerea cuantică, această carte va aprofunda tehnica deja cunoscută, o va analiza, dar va aduce şi ceva în plus faţa de abordările anterioare. Atât pentru cei familiarizaţi, cât şi pentru cei ce doresc doar o nouă experienţă în sfera cunoaşterii, metoda de transformare a Esenţei, prin însăşi premisa ei de a-ţi determina deschiderea spre starea de "linişte", nu poate aduce decât beneficii, şi asta pentru că atunci când este deschis, relaxat şi într-o stare "de curgere", corpul acceptă mai uşor şi reuşeşte să depăşească stresul cotidian ce pune stăpânire pe noi toţi.
    Tehnici de respiraţie, exerciţii fizice menite să-ţi pregătească deschiderea spre fluxul energetic universal, tehnici de vindecare, toate sunt cuprinse în acest volum extrem de concentrat şi amănunţit. "Atingerea cuantică. Transformarea esenţei" te invită să-ţi deschizi mintea, să-ţi testezi capacitatea de a înţelege o altă perspectivă, poate diferită de modul tău obişnuit de a vedea lucrurile şi, mai presus de toate, îţi oferă şansa de a alege schimbarea ce-ţi poate influenţa în continuare întreaga viaţă.

 

S-ar putea să vă placă şi ...

<<
 • Liber sa inveti de Peter Gray -Carti bune de citit
 • Iertarea. Cea mai mare putere vindecatoare de Gerald G. Jampolsky -Carti bune de citit
 • Sandwork expresiv. O abordare jungiana de Eva Pattis Zoja -Carti bune de citit
 • O minte sclipitoare de Sylvia Nasar -Carti bune de citit
 • Atitudinea este totul de Jeff Keller -Carti bune de citit
 • Cele 15 Legi Supreme ale dezvoltarii personale de John C. Maxwell -Carti bune de citit
 • Ceremoniile magice de Cornelius Agrippa -Carti bune de citit
 • Efectul Umbrei. Revelarea puterii ascunse a sinelui tau real de Deepak Chopra, Debbie Ford, Marianne Williamson -Carti bune de citit
>>

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.