Invidie (seria Lux 3)


Autor carte: 
Anna Godbersen
Editura: 
Nemira
Anul: 
2012
Traducator: 
Catalina Micu
Invidie (seria Lux 3) de Anna Godbersen -Carti bune de citit


    "Abia acum înţelegea că reuşise să dea o lovitură de maestru - în curând toată lumea va afla ce legătură puternică aveau ea şi Henry - şi, privind satisfăcută în jurul ei, văzu cum mezina familiei Holland se gârbovi dintr-odată, având pe chip o expresie de stupefacţie. Avea figura unui iepure înfometat, alungat din vizuină de o vulpe şireată. Penelope ştia că mica ei intrigă şi-a atins ţinta mult mai bine decât orice alt şiretlic pe care l-ar fi născocit Grayson."
    Inrigi, răutate, răzbunare, arivism, învelite toate în ambalajul strălucitor al elitei new-yorkeze. Cu cât întâlnirile şi petrecerile simandicoase se înmulţesc, apar cu atât mai multe ocazii  de a prezenta şi realitatea din spatele uşilor, realitate care n-are nimic de-a face cu strălucirea: căsătorii aranjate, frustrări şi ambiţii împodobite în cele mai somptuoase toalete. Pe lânga subiectul incitant şi personajele reuşite, autoarea va face şi o analiza a suparficialităţii unei astfel de lumi, o dezvăluire a adevăratei feţe, ascunsă de ceilalţi, dar de multe ori bănuită.
    Vei iubi şi acest al treilea volum al seriei "Lux" nu numai datorită personajelor pe care ai ajuns să le cunoşti atât de bine, dar şi datorită detaliior care te fac să pătrunzi în lumea lor, iar povestea nefericită de dragoste dintre Henry şi Diana te va ţine în suspans până la finalul ... surpinzător.

 

S-ar putea să vă placă şi ...

<<
 • Jocul Umbrelor ( seria Femeia Pirat 2 ) de Mireille Calmel de  -Carti bune de citit
 • Avertismentul de Elizabeth Lowell -Carti bune de citit
 • Fortareata digitala de Dan Brown -Carti bune de citit
 • Orasul de Quart (seria Vanatoarea de fantome 1) de Jayne Castle (Amanda Quick) -Carti bune de citit
 • Hibiscus Purpuriu de Chimamanda Ngozi Adichie -Carti bune de citit
 • Lotus amar de Louis Bromfield -Carti bune de citit
 • Un secret teribil de Lucinda Edmonds -Carti bune de citit
 • Graalul Măsluit de D.L. Wilson - Recenzii carti bune
>>

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.