Cele cinci nivele ale atasamentului


Autor carte: 
Miguel Ruiz Jr.
Editura: 
Mix
Anul: 
2013
Traducator: 
Larisa Andrei
Cele cinci nivele ale atasamentului de Miguel Ruiz Jr. -Carti bune de citit

"Vine un moment când sinele autentic încetează să fie o noţiune abstractă, ci devine experienţă de viaţă. (...) Este momentul când mintea discursivă se opreşte şi armonia îi ia locul. (...) Atunci când ne aflăm pe acest nivel, avem libertatea să alegem în ce mod dorim să ne implicăm în Visul Planetei."
    Potrivit tradiţiei toltece fiecare individ poate deveni artistul propriei sale vieţi. Întrega noastră existenţă se desfăşoară ca o pânză pe care putem picta în funcţie de credinţele, convingerile şi percepţiile noastre. Dar pentru a accede la perfecţiunea adevărului, avem nevoie de o viziune limpede, netulburată de ataşare: "Orice lucru de care ne ataşăm începe să ne modeleze experienţele şi să ne limiteze percepţia a ceea ce există în afara vocabularului nostru curent. Ataşamentele acţionează asemeni ochelarilor de cal, ne limitează câmpul vizual şi ne impun o anumită direcţie în viaţă. Cu cât este mai mare nivelul ataşamentului, cu atât mai puţin putem vedea."
    Vei găsi în această carte, explicate foarte accesibil, aceste nivele de ataşament şi, mai ales, momentul când ataşamentul începe să preia conducerea asupra individului şi asupra percepţiei sale. Lectura ţi se va părea o experienţă autentică şi potrivită în drumul spre descoperirea adevărurilor proprii, şi vei citi această carte cu plăcerea celui ce este ajutat să se înţeleagă mai bine şi să ignore "zgomotul de fond" ce ne otrăveşte, zi de zi, sinele autentic.

 

S-ar putea să vă placă şi ...

<<
 • Cand pantofii ti se potrivesc de Osho -Carti bune de citit
 • Prieteni buni, dusmani aprigi de Michael Thompson -Carti bune de citit
 • Amintiri dintr-o copilărie de aur de Osho -Carti bune de citit
 • Profetul de Kahlil Gibran -Carti bune de citit
 • Cele dousprezece coloane ale succesului de Jim Rohn si Chris Widener -Carti bune de citit
 • Transformarea de sine de Richard si Mary-Alice Jafolla -Carti bune de citit
 • Eroul cu o mie de chipuri de Joseph Campbell -Carti bune de citit
 • In cautarea perfectiunii de O.P.Ghai -Carti bune de citit
>>

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.