Codul emotiilor


Autor carte: 
Bradley Nelson
Editura: 
Adevar Divin
Anul: 
2012
Traducator: 
Cristian Hanu
Codul emotiilor de Bradley Nelson -Carti bune de citit

    "Viaţa este o realitate complexă, cu binecuvântări pentru care merită să fim recunoscători, cu dificultăţi pe care trebuie să le depăşim, cu oportunităţi de explorat, cu decizii de luat şi cu anumite dureri şi suferinţe ocazionale. Numai astfel putem câştiga experienţă, ne putem exersa credinţa, putem dobândi cunoaştere şi ne putem dezvolta iubirea. Întreaga familie umană este conectată şi tot ceea ce i se întâmplă unui membru al ei îi afectează pe toţi ceilalţi într-o măsură mai mare sau mai mică. Experienţele noastre ne dau ocazia să ne întărim această conexiune şi să ne dezvoltăm înţelegerea şi compasiunea unii faţă de ceilalţi."
    Pornind de la un argument cum nu se poate mai plauzibil, şi anume cel al emoţiilor reprimate care ajung să se manifeste în plan fizic, autorul dezvăluie prin această carte o nouă metodă de vindecare alternativă. Această metodă constă în eliberarea emoţiilor captive prin intermediul forţei magnetice.
    Limbajul cărţii, deloc complicat, şi mulţimea mărturiilor pacienţilor nu vor reuşi pe deplin să convingă cititorul asupra viabilităţii acestei alternative de tratament, dar, în acelaşi timp, deschide o nouă prespectivă de abordare holistică, ce nu poate aduce decât beneficii. Explicată pas cu pas, această tehnică nu trebuie neapărat să te facă adeptul ei, ci, marele plus este că dezvăluie încă o putere nebănuită pe care o poate cultiva fiecare dintre noi spre folosul propriu şi al celorlalţi. Păstrând o minte deschisă şi fiind întotdeauna gata să cercetezi misterele ce se ascund în noi, mai mult ca sigur vei descoperi acea metodă care ţi se aplică şi care rezonează cu sinele tău.

 

S-ar putea să vă placă şi ...

<<
 • Samanii din Tuva. O cercetare asupra samanismului siberian de M.B. Kenin - Lopsan -Carti bune de citit
 • Turnul de William Golding -Carti bune de citit
 • Ferestre catre copiii nostri de Violet Oaklander -Carti bune de citit
 • Introducere in Tantra de Lama Yeshe -Carti bune de citit
 • Ganduri fara ganditor de Mark Epstein -Carti bune de citit
 • Texte inedite de James Joyce -Carti bune de citit
 • Eroul cu o mie de chipuri de Joseph Campbell -Carti bune de citit
 • Atingerea cuantica. Transformarea esentei de Alain si Jody Herriott -Carti bune de citit
>>

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.