Cu orice pret


Autor carte: 
Mary McBride
Editura: 
Orizonturi
Anul: 
2006
Traducator: 
Petruta Ionescu
Cu orice pret de Mary McBride -Carti bune de citit


    "Până în acea secundă, ea chiar nu avusese timp să se gândească la acele evenimente. Nici acum nu-şi dorea să reflecteze la imaginea acelor scrisori -bombă care făcuseră ţăndări editorialele sale, cariera ei, şi, foarte posibil, întreaga sa existenţă.
    Cine o ura atât de mult? Cine o voia mutilată sau moartă? Cum de se putuse întâmpla una ca asta? Inspectorii poştali o întrebaseră dacă nu cumva primise ameninţări, de orice tip, iar Shelby le mărturisise cu toată sinceritatea că nu primise niciuna."
    Un straniu val de atentate cu bombă îi tulbură viaţa liniştită jurnalistei Shelby Simon, mai ales că ea este cea vizată. Astfel se vede nevoită să-şi întoarcă existenţa pe dos şi să îşi pună toate speranţele în ancheta poliţiei, în timp ce încearcă să rămână în viaţă, cu ajutorul locotenentului Mike Callahan.
    Dincolo de un thriller reuşit, cu accente romance, succesul cărţii este susţinut de personaje şi de poveştile lor particulare. Autoarea reuşeşte să capteze atenţia cititorului prin vieţile ce se întrepătrund, prin poveştile ce se desfăşoară pe scena acestui roman, toate adunate pentru a oferi o cât mai largă plajă de caractere.
    "Cu orice preţ" este o carte ce se citeşte cu plăcere, fluid, o carte ce te deconectează de la cotidian şi îţi oferă o benefică evadare.

 

S-ar putea să vă placă şi ...

<<
 • Angelologia de Danielle Trussoni - recenzie
 • Revelatia de Mary Higgins Clark -Carti bune de citit
 • Vizita neasteptata de J.D.Robb (Nora Roberts) -Carti bune de citit
 • Asculta si mori! de Ed McBain - Recenzii carti bune
 • Ingerul Noptii de Becca Fitzpatrick -Carti bune de citit
 • Fascinaţie de Melissa Marr - Recenzii carti bune
 • Fior (Lupii din Mercy Falls 1) de Maggie Stiefvater -Carti bune de citit
 • Damnare de Lauren Kate -Carti bune de citit
>>

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.