Vieti la limita vol.1,2


Autor carte: 
Nora Roberts
Editura: 
Litera
Anul: 
2011
Traducator: 
Alina Rogojan
Vieti la limita vol.1,2 de Nora Roberts -Carti bune de citit

   "Focul îşi croi drum spre est, consumând crânguri şi luminişuri deopotrivă, mistuit de o foame furioasă şi de o bucurie lacomă ce-i întinse trupul peste două state.
   Gull îşi înfipse pintenii într-un pin de coastă, urcând tot mai sus spre cerul de un roşu funingine. Sudoarea i se prelingea pe faţă, scurgându-se în bandana pe care şi-o legase ca un haiduc modern, măcinând cu dinţii fierăstrăului scoarţa şi lemnnul copacilor. Bucăţi mari de lemn se rostogoliră şi se zdobiră sub el în vreme ce începu să coboare, tăind din mers.
   Vâlvătaia pe care încercau s-o aducă sub control dansa, sălta sprintenă dintr-un copac într-altul, înşiruind pale de lumină pe crengi, în timp ce-şi tuna cântarea."   
   Cu această nouă carte Nora Roberts reuşeşte să surprindă cititorul ca de obicei. Versatilitatea cu care schimbă registrul şi inventează poveşti veridice şi impresionante o propulsează mereu în topul preferinţelor. "Vieţi la limită" va aduce în atenţia noastră o lume fascinantă şi inedită, cea a pompierilor paraşutişti americani. Cu un iz puternic masculin , ce parcă te determină să pui la îndoială adevăratul autor, "Vieţi la limită" prezintă oameni duri şi puternici, atât femei cât şi bărbaţi, ce luptă cot la cot atunci când natura se dezlănţuie. Dacă accentul cade pe caracterul personajului feminin, Rowan Tripp, pe echipa sa, pe întâmplările tensionate ce-i ameninţă viaţa şi pe relaţia furtunoasă cu Gulliver Curry, "vedeta" incontestabilă a întregii acţiuni va fi chiar focul, "balaurul" cu care se luptă grupul pompierilor şi care îi transformă pe aceştia într-o  adevărată familie unită împotriva unui rău major.
   "Vieţi la limită" va fi o lectură  impresionantă şi dinamică, o poveste frumoasă şi puternică despre loialitate, datorie, dragoste şi dedicaţie.

 

S-ar putea să vă placă şi ...

<<
 • Pasi spre fericire (seria Hanul amintirilor) de Nora Roberts -Carti bune de citit
 • Ingerul Mecanic ( seria Dispozitive Infernale 1) de Cassandra Clare -Carti bune de citit
 • Samaritean.Marele secret al Papei de Philippe Van Rjindt -Carti bune de citit
 • Pacatul originar de P.D.James -Carti bune de citit
 • Tristeti de sucub (seria Georgina Kincaid 1) de Richelle Mead -Carti bune de citit
 • Camera groazei de Jussi Adler-Olsen -Carti bune de citit
 • Extazul lui Gabriel (vol.2 trilogia &quot;Infernul lui Gabriel&quot;) de Sylvain Reynard -Carti bune de citit
 • Sfidarea - seria Jocurile Foamei 2 de Suzanne Collins -Carti bune de citit
>>

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Litera.ro