Atingerea dragostei


Autor carte: 
Eloisa James
Editura: 
Litera
Anul: 
2011
Traducator: 
Raluca Podeanu
Atingerea dragostei de Eloisa James -Carti bune de citit

    "Tot ce văzuse din Wales prin ferestrele trăsurii era verdele: un verde întunecat, plin de viaţă, care părea înmuiat în apă şi vânt. Nu mai mirosise marea, însă o recunoscu de îndată, undeva adânc în oaselel ei. Era sălbatică, liberă, plină de vietăţi şi o făcea să viseze la lungi călătorii pe apă, spre insule despre care nu auzise niciodată.
    Când nu contempla marea, se gândea la doctorul fioros şi strălucit cu care avea să se căsătorească. După spusele tatălui său, fusese considerat pe nedrept o bestie, din cauza nerăbdării sale cu decrepiţii săi colegi."
    Linnet Thrynne categoric nu este o tânără potrivită epocii în care trăieşte. Mult prea isteaţă, cu limba extrem de ascuţită şi cu prea puţin respect pentru convenienţe, se vede pusă în situaţia stânjenitoare de a fi nevoită să părăseacă Londra pentru a opri valul de bârfe răutăcioase la adresa ei. Piers Yelverton, conte de Marchant, invalid, medic, şi om peste măsură de morocănos, va fi cel cu care Linnet ar trebui să se căsătorească. Sau poate că nu....?
    O frumoasă şi spumoasă poveste de dragoste ce reinterpretează în mod strălucit binecunoscuta "Frumoasa şi Bestia", "Atingerea dragostei" va fermeca cititorul nu numai datorită personajelor marcante, ci, mai ales, prin dialogurile savuroase, prin umorul, ironia şi schimbul de replici tăioase dintre cei doi protagonişti. O carte romance ce îţi aduce  un suflu proaspăt şi reconfortant şi o lectură cum nu se poate mai plăcută.

 

S-ar putea să vă placă şi ...

<<
 • Talismanul de Stephen King, Peter Straub -Carti bune de citit
 • Dragostea Florii-de-Bujor de Lisa See - Recenzii carti bune
 • Femeia in alb de Wilkie Collins -Carti bune de citit
 • Daruri periculoase de Mary Jo Putney -Carti bune de citit
 • Negurile (vol 1 si 2) de Marion Zimmer Bradley - Recenzii carti bune
 • Sa nu crezi in nimeni de Iris Johansen -Carti bune de citit
 • Urzeala Tronurilor - seria Cantec de Gheata si Foc 1 de George R. R. Martin -Carti bune de citit
 • Lovitura de teatru de Amanda Quick -Carti bune de citit
>>

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Litera.ro