Puterea dragostei


Autor carte: 
Josephine Cox
Editura: 
Orizonturi
Anul: 
2005
Traducator: 
Claudia Stancu
Puterea dragostei de Josephine Cox -Carti bune de citit

    " Îl aşteptase încă de dimineaţă şi când se convinsese că nu va mai veni, începu să se gândescă la ceea ce-i spusese bunica ei. Dacă tatăl lui Silas îi interzicea să o mai vadă? Dacă îl convinsese pe Silas să o uite, spunându-i că nu era femeia potrivită pentru el şi că un mariaj între ei era imposibil? Dacă Silas se lăsase convins aşa de uşor? Dacă nu o iubea atât de mult pe cât îi spusese? Dacă? Dacă?
    Din atâtea întrebări - doar una în mod special nu-i dădea pace. Care era adevărul din biletul pe care i-l trimisese? Silas nu o minţise niciodată, dar simţea că de data asta o minţise prin ceea ce-i scrisese la repezeală. Se anunţa o urgenţă în biletul trimis, care o îngrijora."
    O frumoasă poveste de dragoste supusă canoanelor societăţii dar şi intrigilor, "Puterea dragostei" va aduce în atenţia cititorului un cuplu de excepţie, Cathleen şi Silas, ce vor deveni atât victimele poziţiilor lor sociale cât şi a datoriei filiale. Silas se vede nevoit să se sacrifice pentru a-şi salva familia de la ruină, iar Cathleen îşi va părăsi căminul pentru a-i feri de consecinţele alegerilor ei. Şi când totul pare pierdut, o speranţă încă mai pâlpâie în întuneric...
    Fără fasoane şi fără pretenţii, "Puterea dragostei" se citeşte cu plăcere şi lejer, fiind o alegere salutară pentru o după-amiază de visare. Personaje convingătoare, puse în situaţii aparent fără ieşire, o scriere fluentă şi facilă, o carte ce te învăluie discret în povestea ei şi te răpeşte din cotidian.

 

S-ar putea să vă placă şi ...

<<
 • Darul ( seria Cele Sapte Regate 1) de Kristin Cashore -Carti bune de citit
 • Dragonii Marilor (seria Saga Arcului Lung 2) de Judson Roberts -Carti bune de citit
 • Casa de la malul marii vol.1,2 de Santa Montefiore -Carti bune de citit
 • Lupta (seria Jurnalele Vampirilor 2) de L. J. Smith -Carti bune de citit
 • Războinicul Viking (seria Saga Arcului Lung 1) de Judson Roberts -Carti bune de citit
 • Misterul Manuscrisului de Ian Caldwell &amp; Dustin Thomason -Carti bune de citit
 • Bal Mascat de Melissa de la Cruz -Carti bune de citit
 • Taisul Sabiei (seria Prima Lege) de Joe Abercrombie -Carti bune de citit
>>

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.