Scandal


Autor carte: 
Amanda Ouick
Editura: 
Litera
Anul: 
2012
Traducator: 
Bianca Paulevici
Scandal de Amanda Ouick -Carti bune de citit

    "Emily Faringdon ştia că era îndrăgostită. Nu-l cunoscuse niciodată în persoană pe cel care îi dobândise afecţiunea, dar asta nu o făcea mai puţin sigură de dragostea ei. Ştia, din scrisorile sale că domnul S.A. Traherne era un bărbat cu care sufletul ei comunica la un nivel superior. Era un om perspicace, sensibil şi rafinat, înzestrat cu viziune şi inteligenţă, cu un caracter puternic. Era, pe scurt, perfect.
    Din nefericire, şansele de a-l cunoaşte vreodată în persoană, darmite de a avea o relaţie romantică cu el, erau extrem de reduse."
    De o inteligenţă feroce, atipica reprezentantă a sexului frumos, Emily Faringdon, se detaşează net de canoanele epocii. Cu reputaţia ştirbită, apariţia ei în lumea bună stârneşte comentarii şi controverse, iar logodna ei cu contele de Blade devine deliciul bârfelor de salon.
    O poveste despre aparenţe şi despre rigorile unei societăţi prăfuite, "Scandal" te va învălui în intrigile şi tensiunile ţesute de autoare, rezonând cu personajele, descoperindu-le trăirile şi sperând alături de ele la aşezarea lucrurilor în matca firească a "happy end"-ului. O lectură satisfăcătoare, un limbaj fluent, personaje bine definite şi o intrigă suculentă, "Scandal" va intra cu siguranţă în galeria romanelor preferate ale genului.

 

S-ar putea să vă placă şi ...

<<
 • Pasiune de Lauren Kate -Carti bune de citit
 • Anubis de Wolfgang Hohlbein -Carti bune de citit
 • Angelologia de Danielle Trussoni - recenzie
 • Furia (seria Jurnalele Vampirilor 3) de L. J. Smith -Carti bune de citit
 • Reuniunea (seria Jurnalele Vampirilor 4) de L. J. Smith -Carti bune de citit
 • Pollyanna. Jocul bucuriei de Eleanor H. Porter -Carti bune de citit
 • Verisoara mea Rachel de Daphne du Maurier -Carti bune de citit
 • Descoperiri uimitoare de Michael Koryta -Carti bune de citit
>>

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Litera.ro