Ucenicul


Autor carte: 
Tess Gerritsen
Editura: 
Rao
Anul: 
2006
Traducator: 
Raluca Matis
Ucenicul de Tess Gerritsen -Carti bune de citit

    "Îşi lăsă capul în mâini, simţind că-i va exploda de atâtea informaţii. Ea voise conducerea cazului, o pretinsese de fapt, şi acum povara anchetei o zdrobea. Era prea obosită să gândească şi prea agitată să doarmă. Se întrebă dacă aşa te simţi în timpul unei căderi nervoase şi apoi alungă gândul acesta fără milă. Jane Rizzoli nu şi-ar permite niciodată să fie aşa de penibilă, încât să sufere o cădere nervoasă. În cursul carierei ei fugărise un suspect pe un acoperiş, spărsese uşi şi se confruntase cu propria moarte într-o pivniţă întunecată.
    Omorâse un om.
    Dar până în acest moment, nu se simţise niciodată atât de aproape de prăbuşire."
    Păşeşte, cititorule, în altă lume, lumea celor ce sunt forţaţi să pătrundă tainele minţilor criminale, o lume în care nu mulţi pot fi la înălţime precum agenta Jane Rizzoli. Solicitată la desluşirea unor crime ce se aseamănă cu modul de operare al Chirurgului, caz ce i-a bulversat pentru totdeauna viaţa, Jane ne călăuzeşte paşii într-o investigaţie din care nici un amănunt nu va lipsi, de la prelucrarea fiecărei fibre, până la analiza minuţioasă a cadavrelor. Acea senzaţie de groază, amestecată cu fascinaţia celui ce intră pe un teren periculos, te va captiva până în finalul aventurii, descoperind în "Ucenicul" o carte desăvârşită, cu personaje pe care le vei îndrăgi, asta dacă nu le cunoşti deja din alte scrieri ale autoarei.
    "Ucenicul" se înscrie în seria thrillerelor cu accente macabre, şi se apropie foarte mult de cărţile lui Thomas Harris, având aceeaşi galerie de personaje antitetice puternice.

 

S-ar putea să vă placă şi ...

<<
 • Cantecul lui Solomon de Toni Morrison -Carti bune de citit
 • Scandal de Amanda Ouick -Carti bune de citit
 • Drumul spre Omaha de Robert Ludlum -Carti bune de citit
 • Darling Lilly de Michael Connelly -Carti bune de citit
 • Jocurile Foamei (seria Jocurile Foamei vol. 1) de Suzanne Collins -Carti bune de citit
 • Fara limite de J.D.Robb (Nora Roberts) -Carti bune de citit
 • Escrocheria de Mary Higgins Clark -Carti bune de citit
 • Pasiune de Lauren Kate -Carti bune de citit
>>

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.