Infometeaza egoul, hraneste sufletul


Autor carte: 
Connie Miller
Editura: 
Herald
Anul: 
2013
Traducator: 
Adriana Duia
Infometeaza egoul, hraneste sufletul de Connie Miller -Carti bune de citit

    "Souldrama poate fi comparată cu o lungă călătorie care ne permite să facem orice schimbare în viaţă cu conştiinţa lucidă a ceea ce lăsăm în urmă şi, de asemenea, ne oferă un ghid pentru a facilita "intrarea necunoscutului din viitor."(...)Poţi doborî orice obstacol, poţi rezolva orice problemă şi poţi realiza orice obiectiv atingând puterile incredibile ale minţii tale şi având încredere în intuiţia ta. Odată ce începi să-ţi dezvolţi şi să-ţi foloseşti intuiţia, vei deveni mai rapid, mai conştient, mai inteligent şi mai eficient în tot ceea ce faci."
    Fără a fi întotdeauna conştienţi de asta, oamenii tânjesc după pacea şi echilibrul pe care le pot atinge doar atunci când mintea, spiritul şi trupul lucrează împreună. Dacă egoul nostru nu face decât să ne îndepărteze de scopul final, Souldrama vine ca o soluţie, ca o alternativă viabilă de a alege calea potrivită spre spiritualizare.
    Pornind ca un dialog între terapeut şi client, Lye, această carte va muta, pe parcurs, atelierul Souldrama în cadrul unui grup de oameni cum nu se poate mai diferiţi, oferind interesante dezbateri asupra paşilor necesari în această călătorie spre schimbare. Transformarea inteligenţei raţionale într-una emoţională mai întâi, iar apoi în cea spirituală, ca în final să se ajungă la cea Universală, pare dificil, dar nu imposibil de realizat. Psihodrama devine instrumentul terapeutic în Souldrama, care, prin intermediul ideilor şi fanteziilor izvorâte dintr-o stare de regresie, încurajează imaginaţia, jocul, inventivitatea şi creativitatea.
    "Înfometează egoul, hrăneşte sufletul" este o nouă modalitate de a aborda dorinţa umană de descoperire a potenţialului propriu şi de a accede la armonia absolută.

 

S-ar putea să vă placă şi ...

<<
 • Calatoria devenirii umane de Osho -Carti bune de citit
 • Cartea tibetana a vietii si a mortii de Sogyal Rinpoche -Carti bune de citit
 • In cautarea perfectiunii de O.P.Ghai -Carti bune de citit
 • Transformarea de sine de Richard si Mary-Alice Jafolla -Carti bune de citit
 • N-am venit sa tin un discurs de Gabriel Garcia Marquez -Carti bune de citit
 • Cele cinci nivele ale atasamentului de Miguel Ruiz Jr. -Carti bune de citit
 • Surasul Gheisei de Ursula Richter -Carti bune de citit
 • Atingerea Cuantica. Puterea de a vindeca de Richard Gordon -Carti bune de citit
>>

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.